Liquidambar gumball

De Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' staat bekend om zijn mooie en langduurige herfst kleur die van geel naar intents rood gaat. Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' is zeer langzaam groeiend Hij vormt een kegelronde dichtvertakte gesloten bol. Deze mooie bolvormige boom kan uiteindelijk een hoogte bereiken van circa 3m tot 4m inclusief de stamhoogte, verdraagt snoei zodat de hoogte en breedte .

Gumball) is een langzame groeier (na jaar een bol van 1cm doorsnee) daarna per jaar zo'n cm. Liquidambar styraciflua Gum Ball is een prachtige boom. De Liquidambar staat bekend om zijn mooie herfsttinten van geel tot een donkerrode herfstkleur.

De grondstof wordt namelijk gewonnen uit de hars van de Liquidambar. Er zijn ca soorten Liquidambar en vele Cultivars. Eem langzaam groeiende vorm met een enigszins afgeplatte, zeer dichte, bolvormige kroon die tot m breed wordt. Onderhoud De Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' is gemakkelijk te onderhouden.


Je hoeft de boom enkel te snoeien om deze in zijn vorm te . Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' (Bol amberboom) kopen? Op zoek naar Bol Amberboom (Liquidambar Styr 'Gumball')? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag . Liquidambar styraciflua 'Gum Ball'' (amberboom, vloeiend amber) deze kleine bladverliezende boom met zijn bolvormige afgeplatte kroon, dankt zijn naam aan .

Liquidambar styraciflua Gumball is bladverliezend. De bladeren zijn in het voorjaar en in de zomer groen. In de herfst verkleuren de bladeren, ze worden dan . Hoe snoei ik een Liquidambar Gumball die is veredeld op een hoogstam? Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' kunt u bij Tuinbazaar.


Liquidambar styraciflua 'Gumball' of Bol-amberboom - Informatie: De groeiwijze van deze Amberboom is bolvormig. De Liquidambar styraciflua 'Gumball'-200 . Toepassing, standplaats en plantkenmerken van de Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' in de TreeEbb van Boomkwekerij Ebben. Bol Liquidambar styraciflua Gum Ball is één van de meest kleurende bolbomen. De Bolamberboom groeit langzaam en is daarom geschikt voor de kleinere tuin. Dwerg-amberboom vormt een bolle struik.


De salixen als ik die snoei zijn die na een maand weer helemaal uit . Bolliquidambar (Liquidambar styraciflua Gumball) voordelig te kopen. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' - Amberboom.


Habitat: straatbeplanting, parkbeplanting. De Liquidambar styraciflua Gum Ball heeft mooie en langduurige herfst kleuren die van geel naar intents rood gaat. Ook heeft hij als sierwaarde een prachtige . U bent op zoek naar een Liquidambar styraciflua 'Gumball' (amberboom bolvorm)? Bomen- en plantencentrum Citytree Ridderkerk.


Voor uw mediterrane en exclusieve bomen, heesters, planten en plantenbakken. Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' - Amberboom met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten. All the beauty of a Liquidambar in a compact size. Autumn colour is vibrant yellow-fold with some shades . De Liquidambar styraciflua 'Gum Ball' op stam heeft een compacte, bolvormige kroon.


De amberboom heeft een prachtige stam die bezet is met kurklijsten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken