Muizendoosjes

Met onze muizenlokdoosjes kunt u op een veilige manier muizen bestrijden met gif. Wij hebben zowel kartonnen als kunststof muizenlokdoosjes. Muizendoosjes kant-en-klaar met lokaas en slot voor een maximale veiligheid.

Met lokaas gevulde muizendoosjes in kunststof en met slot. Om muizen te bestrijden gebruik je de Kruidvat Muizenlokdoos.

Je zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. SKU: muizenlokaasdoosjes-Categorie: Tegen muizen en ratten. Wij gebruiken gif in pasta-vorm, waardoor het niet uit de muizendoosjes kan rollen. Daarnaast geven we u advies over preventieve maatregelen die u kunt . Doosjes geverfd en muisjes van fimo klei opgeplakt. Voor de bestrijding van een muizenplaag kun je voerkisten of kartonnen muizendoosjes plaatsen.


Als je muizen gaat bestrijden in de buurt van kinderen en . Snel, makkelijk en goedkoop met de Muizendoos met klapval of andere professionele producten uit onze webshop! Kant en klaar muizendoosjes - Sorkil Bloc.

Double click on above image to view full picture. Sorkil bloc kant en klaar bevat muizendoosjes die reeds gevuld zijn met elk Sorkil bloc. Omschrijving: Muizen bestrijden met blokjes muizenvergif in doosje. Muizen Bestrijden Met Blokjes Muizenvergif In Doosje Tuinadvies Bestrijdingsmiddelen Muizendoosjes Met Lokaas En Slot Van Tuinadvies . Met pasta gevuld muizendoosje in kunststof ter bestrijding van muizen in gebouwen.


Bevat pastalokazen van g van een bijzonder aantrekkelijk. Helemaal in de ban van het 3D printen moesten er natuurlijk dingen in doosjes ontworpen en geprint worden. Materiaal: Duplex karton tweezijdig PE gecoat.


Afmeting in mm (l x b x h): 1x x 50. Met deze muizendoos met zwarte deksel kan op discrete wijze een bestrijding worden uitgevoerd. Muizendoosjes kant-en-klaar met lokaas en slot voor een maximale veiligheid Met lokaas gevulde muizendoosjes in plastiek en met slot.


Denk hierbij aan de diervriendelijke muizenval of een muizenklem in een muizendoos in combinatie met een muizen lokstof voor muizen . Op de foto hierboven zie je zogenaamde Muizendoosjes'. Dat klinkt niet alsof een muis er dood aan gaat, toch is dat wel de bedoeling van de doosjes. Dankzij HG komt u nu eenvoudig, snel en schoon van uw muizenoverlast af! De HG X lokdoos tegen muizen bevat namelijk een uiterst effectief lokmiddel dat . Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet?


Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam. Twee kleine muizendoosjes en Daniƫls kinderfeestje. Vandaag heb ik twee bijna identieke gelddoosjes voor jullie gemaakt.


Muizen bestrijden met de materialen van de professional! Krachtige muizenklem in een afgesloten hardplastic muizendoos.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken