Onderhoud orchidee uitgebloeid

Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Is uw orchidee uitgebloeid en de steel nog groen? Let ook op orchideeën die nog in een verpakking staan.

Deze orchideeën staan waarschijnlijk te nat. Wat moet u doen als uw orchidee is uitgebloeid? De bladeren van mijn orchidee worden helemaal geel. Een Phalaenopsis kan ongeveer tot maanden bloeien, is uw plant uitgebloeid en de steel is nog .

Dit is de website van Verdel Orchideeen, een Orchideeenkweker gespecialiseerd. Wanneer de tak is uitgebloei kan deze zelfde tak opnieuw gaan uitlopen. Orchideeën zijn er in verschillende soorten, dus zijn er ook verschillende methodes van snoeien en onderhoud. Na de bloei snijd je de uitgebloeide tak in zijn geheel weg en kun je eventueel overpotten. Als de orchidee helemaal is uitgebloei knip dan de steel net boven het tweede oog (waar de bloem zat) weg.


Zorg wel dat de schaar goed schoon is, om . Giet het water voor de orchidee niet in het hart van de plant maar juist op de. Als een Phalaenopsis is uitgebloeid kunt u proberen hem opnieuw in bloei te . Op Groei Bloei leer je hoe je orchideeën moet verzorgen.

Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet knippen en hoe je hem moet verpotten. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van jouw orchidee. Als de orchidee is uitgebloei kun je deze opnieuw in bloei laten komen.


Als de tak waaraan de bloemen zaten er nog goed uitziet, kunt u die aan de plant laten zitten. Al vanaf dat ik orchideeën heb staan, lees ik op internet verschillende meningen over het knippen van phalaenopsissen als deze zijn . Orchideeën zijn prachtige bloemen die erg populair zijn om in huis te plaatsen. Als je orchidee is uitgebloeid knip je de stengel waar de bloemen aan. Orchideeën: onderhoud en verzorgingOrchideeën zijn al lang het . Orchideeën zijn planten met prachtige bloemen. Gooi daarom uitgebloeide planten ook nooit weg, want ze zijn heel eenvoudig.


Orchideeën: onderhoud en verzorgingOrchideeën zijn al lang het symbool van de liefde. Orchideeën het hele jaar door - bloemen - onderhoud - verzorging - orchidee. Uitgebloeide stengels van de phalaenopsis mag je snoeien tot op het derde oog . Vijver: onderhoud van een moeras kalender onderhouden moeras voorjaar. Informatie over de verzorging van de Orchidee kamerplant Meest.


Je kunt de stengel verwijderen van uitgebloeide bloemen. Vlinder) Orchidee of Phalaenopsis, hoe te houden en verzorgen. Wilgen (salix) op stammetjes of als boom, hoe onderhoud je die?


Korte film over de verzorging van orchideeën. Verzorging Orchideeën door Wooning Orchids. De Phalaenopsis wordt ook wel de Vlinderorchidee genoemd en is afkomstig uit.


Een uitgebloeide Phalaenopsis is vrij makkelijk zelf weer in bloei te krijgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken