Phalaenopsis verzorging

Verzorgingstips voor de Phalaenopsis voor lang en meerdere malen bloei plezier. Daarbij behoort de Phalaenopsis tot één van de weinige orchideeënsoorten die meerdere bloem takken per jaar kan geven. Zet de Phalaenopsis op een lichte plaats, maar niet direct in de zon.

Wanneer bladeren geel worden, kan dit een teken zijn van een . De phalaenopsis, vlinderorchidee, is een populaire kamerplant. Met de juiste verzorging kan de phalaenopsis wel tot keer per jaar bloeien, in periodes . Informatie over de verzorging van de Orchidee kamerplant Meest uitgebreide online binnenplanten encyclopedie.

Op Groei Bloei leer je hoe je orchideeën moet verzorgen. Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet knippen en hoe je hem moet verpotten. Vlinder) Orchidee of Phalaenopsis, hoe te houden en verzorgen.


De Orchidee is de laatste jaren uitgegroeid (snap je 'm!) tot één van de meest populaire bloeiende planten. Orchideeën in huis: voeding, standplaats, verzorging van Phalaenopsis, Cymbidium, Odontoglossum en zomeer . De beste manier om uw Phalaenopsis water te geven is één keer per week of eens in de twee weken, u haalt de plant uit de ompot en dompelt de pot geheel . Phalaenopsis orchidee soorten en eigenschappen van een mooie lang bloeiende kamerplant. Het geslacht phalaenopsis (lees: fa-laai-NOP-sis) telt een veertigtal soorten.


De phalaenopsis komt voor in tropisch Azië en in Noordoost-Australië.

We leggen u uit waar u bij de verzorging van een orchidee op moet letten en hoe. Dit geldt voor de soorten Phalaenopsis, Cattleya, Oncidium, Dendrobium en . De Phalaenopsis moet geplaatst worden op een plaats waar voldoende licht is, maar vermijd te felle zon, zeker in de zomermaanden. Een Phalaenopsis kan ongeveer tot maanden bloeien, is uw plant. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van jouw Phalaenopsis. Wanneer je de Phalaenopsis goed verzorgt, kan deze zo'n drie tot zes maanden bloeien.


De Phalaenopsis groeit het beste bij een normale kamertemperatuur van tussen de en graden Celsius. De meest gangbare is de Phalaenopsis, ook wel de maanorchidee. Dit is de website van Verdel Orchideeen, een Orchideeenkweker gespecialiseerd in Phalaenopsis en andere hybriden. Phalaenopsis verzorging: geef de orchidee geen plekje naast de centrale verwarming of kachel. De Phalaenopsis mag op een lichte plaats.


Verzorgingstips voor Phalaenopsis en Dendrobium orchidee en Anthurium. Het grootste misverstand is dat een orchidee of Anthurium moeilijk te verzorgen is. De Phalaenopsis is een moderne en makkelijk te verzorgen potplant.


Als je hem op de juiste plaats in huis plaatst, kunt u lang van uw Phalaenopsis plant . Best is om ze ook niet te verplaatsen of te draaien , dus als je ze water gegeven hebt mooi terug op dezelfde plaats en in dezelfde richting. Het verzorgen van Phalaenopsis hybriden: Herkomst: Planten van de soort Phalaenopsis komen van oorsprong met name uit de Filippijnen, Maleisië en . De phalaenopsis is een perfecte plant om extra sfeer in een kamer te brengen. Hij heeft veel licht nodig, echter geen direct zonlicht.


De geslachtsnaam Phalaenopsis staat voor 'als een (nacht)vlinder' en is afgeleid van het. De Phalaenopsis wordt dan ook vaak 'vlinder orchidee' genoemd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken