Meeuwen voeren

De aanpak van grote meeuwenpopulaties in kustplaatsen laat te wensen over, zegt ruim driekwart van de deelnemers aan de Stelling van de . Haarlem gaat als eerste gemeente in Nederland boetes uitschrijven voor het voeren van meeuwen in de stad. Wie de dieren toch eten geeft, kan rekenen op .

En nog eens in het Duits: Bitte die Möwen nicht füttern! Binnenkort komen overal in Vlissingen . Meeuwen hebben het extra voer niet nodig. Voeren is ongezond voor de dieren en het trekt ook ongewenste diersoorten aan.

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft borden geplaatst tegen het voeren van meeuwen. Als je in Haarlem meeuwen voert krijg je vanaf februari een boete van maar liefst 1euro. De gemeente is de overlast helemaal zat.


Dit voeren trok binnen enkele seconden vele tientallen meeuwen aan. De jongen riep iets de straat in, het bleek gericht te zijn naar zijn moeder . Het voeren van meeuwen zorgt voor veel overlast in de stad. Om die reden zijn er begin juli 20op verschillende plaatsen in Vlissingen borden geplaatst, . Wij hebben uw hulp nodig om de meeuwenoverlast te verminderen.


Een aantal tips: Voorkom rommel, niet voeren en voorkom dat meeuwen op uw dak nestelen.

Ze krijsen iedereen wakker en poepen alles onder. De gemeente Haarlem is de overlast van meeuwen helemaal zat. Gemeente Haarlem en het strafbaar stellen voor het voeren van meeuwen in de stad. In Haarlem is al langere tijd overlast van meeuwen.


De klachten zijn dat ze alles onder poepen en vuilniszakken openmaken met hun snavel. Je zit lekker een frietje te eten op het strand. En daar zit hij dan: de meeuw die je eten uit je bakje kijkt.


Meeuwen voeren mag binnenkort niet meer in Katwijk. De gemeente voert op juli een voerverbod in op het strand en in de bebouwde kom. Katwijk overlast is door meeuwen doordat deze. Het voeren van meeuwen is ook niet nodig omdat zij zelf goed in staat zijn om aan . Haarlem gaat de overlast van meeuwen aanpakken. De gemeente heeft besloten dat het voeren van die vogels niet meer mag.


Schriftelijke vragen en antwoorden Fractie Stadsbelangen: schriftelijke vragen inzake voeren meeuwen Scholeksterpad . BERGEN OP ZOOM – De gemeente Bergen op Zoom drukt haar inwoners nogmaals op het hart om geen meeuwen te voeren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken