Knoflook tegen spint

Knoflook tegen spint is als wietolie tegen kanker, het voorkomt dat de fuckers je planten killen, plant het in je binnentuin! Met knoflook en sla maak je op een biologische manier korte metten met spint. Hoi Hier is een anti spint recept wat mijn opa al gebruikte op de fruitbomen en tomaten dus is.

Lijkt me een krachtige formule (en zeker als je van knoflook houdt :execute ). Dit is dat middel tegen de pint Geposte afbeeldingBiologische en natuurlijke extracten tegen ongediertesberichtenaug 2010Werkt Een Knoflook Plantje Tegen Spint ? Spint mijten vervelend ongedierte bestrijden biologisch spintmijten bladeren . Spint is een lastig diertje voor jouw kweek mochten de kolonies zich te sterk. Als je last hebt van beestjes of spint moet je eens proberen een teentje knoflook op de grond te leggen, en daaroverheen de plant water geven. Tussen aardbeien werkt knoflook goed tegen schimmelaantasting.


In de levenscyclus van spint kan onderscheid gemaakt worden tussen de. Veelgebruikte biologische bestrijders tegen spint in gerbera:. Vroeger werkten wij altijd met knoflook, gewoon wat knoflook tenen uitpersen in je . Ik gebruik een teentje knoflook voor mijn plantjes tegen spint, heb dat gewoon in de aarde gestopt aan de rand van de emmer en tot nu toe . Cannabis Forum - Jointje Draaiensept 2014home-made EHBO middeltjes - Cannabis Forum - Jointje draaienokt 2009Heermoes, knoflook, brandnetel aftreksels maken. Nieuws en tips - Palmvriendenpalmvrienden.


Kreeg ik het idee deze eens af te koken en als middel tegen spint te.

Ik heb ook wel eens afgekookte knoflook gebruikt tegen meeldauw en . Preventie is een effectief wapen tegen lastige spint mijten. Spint kun je voorkomen door een teentje knoflook naast de plant te planten. Rogis Garlic Anti Ongedierte is werkzaam tegen Spint en andere ongedierte. Dit knoflook concentraat wordt rechtstreeks opgenomen in de sapstroom van de . Koud gezette brandnetelthee werkt goed tegen luis.


Lees hier alles over spint en hoe je het kunt voorkomen of bestrijden. TIP: De verhalen gaan rond dat Spint een hekel heeft aan de geur van verse knoflook. Ja, knoflook is een afweermiddel tegen spint maar beter niet in de bloei heh. De Egyptenaren wisten het 25jaar geleden al… Knoflook heeft speciale eigenschappen… en . Het werkt tegen bladluizen, wolluizen en spint. Knoflook is niet alleen als companion plant goed tegen bladluizen.


Preventief kan het wel goed werken om een grote spint uitbraak tegen te gaan. Knoflook heeft ook een afstotende werking op spint. Zo maak je het bestrijdingsmiddel tegen spint. Pureer de peper en knoflook in de blender; Giet het mengsel in de plantenspuit en voeg de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken