Kerstboom planten in tuin

Wil je je kerstboom in de tuin planten? Ook dan zijn er handige tips waar je aan moet denken. Vroeger had iedereen met Kerst een versierde fijnspar in de kamer staan.

Na Driekoningen brachten de kinderen des huizes de stam met kale . In een ander topic de tip gekregen om mijn kerstboom (met kluit) na de kerst in de tuin te planten. Ik weet niet precies welke het is, het kan een . De kans dat de kerstboom het in de tuin overleeft wordt aanzienlijk groter als je de juiste voedingsstof gebruikt.

Vul het plantgat met telkens twee delen potgrond . Een kerstboom in de tuin is gezellig en handig! Volgend jaar kun je hem namelijk weer gebruiken als kerstboom binnen, als die dan niet te groot is geworden. Als je toch gekozen hebt voor de kerstboom zonder kluit, kan je hem niet herplanten in de tuin, dus moet je er op een andere manier van af . Je kan besluiten om de kerstboom in de eigen tuin te planten en er zo nog vele jaren plezier van hebben. Wij hebben deze keer geopteerd voor een Nordmann kerstboom met. Planten; Bomen; Naaldbomen; Tips om de kerstboom te v. Houd hem dan gewoon en zet 'm in de tuin!


Lees hier alles over kerstboom planten. De kerstdagen zijn net voorbij, en hoe . Een kerstboom kan ongeveer 3-meter hoog worden,houd hier dus rekening mee als u een kerstboom in de tuin plant! Levende kerstbomen, waar de wortels nog aan zitten, verliezen vaak minder naalden en kunnen herbruikt worden als tuinplant in de tuin of op . Het succes van het uitplanten van een kerstboom in de tuin is, is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de kerstboom en de verzorging ervan.


Was de kerstboom dit jaar er één om te koesteren en is er nog een plekje over in de tuin? Vind je het zonde om de kerstboom weg te gooien? Je kan hem ook in de tuin planten of de houtsnippers gebruiken als mulchlaag voor . In december, direct nadat Sinterklaas ons land verlaten heeft, zijn er volop kerstbomen verkrijgbaar in het tuincentrum.


Dan is er een goedkope en efficiënte oplossing: plant je oude kerstboom in je tuin en recycleer hem het volgende jaar gewoon opnieuw! De spar kennen we al sinds jaar en dag als de meest gebruikte kerstboom. Door zijn mooie vorm kan de Tuinplant van de Maand december, samen met . Zeer geschikt om terug te planten, Prikkende naalden.


Hierdoor neemt de boom straks makkelijker water op en blijft je kerstboom langer in goede conditie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken