Terracotta wijnkoeler

Deze prachtige Terracotta wijnkoeler met gegvraveerde wijndruiven is een product van Italiaanse vakmansschap. Cool” in vele opzichten, deze nieuwe Wijnkoeler van Magisso, ontworpen door Simon Stevens. Gemaakt van Terracotta in een mooie matte .

Een warme zomeravond buiten, of lekker dicht bij het haardvuur en toch koude wijn? Deze wijnkoeler van Leonardo maakt het mogelijk voor jou! Dan is deze Wijnkoeler terracotta zeker iets voor u! Traditionele terracotta wijnkoeler van CosyTrendy.

Geschikt voor het koel houden van een heerlijke witte wijn of prosecco. Dompel de wijnkoeler in koud water voor gebruik. Door de verdamping via de wanden zorgt de wijnkoeler voor een . De Leonardo wijnkoeler is dé perfecte oplossing om uw wijn koud te houden én op tafel te laten staan. Leonardo wijnkoeler Terracotta – delig. De wijnkoeler in de vriezer leggen en zodra hij koud genoeg is een fles rose of witte wijn erin plaatsen.


Ook de koelhouder van terracotta maakt gebruik van de isolerende luchtlaag tussen fles en koeler. Maar als de stenen koeler enige tijd in het . Indien u uw wijn op perfecte temperatuur wilt, is de Magisso Cooler ideaal. Men maakt de koeler nat met koud water en dat geldt ook voor het op temperatuur . Er is een nieuwe dubbelwandige wijnkoeler van roestvast staal. Dat is handig, want doordat hij dubbelwandig is, krijg je geen condens aan de . Er zijn terracotta wijnkoelers die een stapje verder gaan. Die koeler verzadig je eerst met water, dan leg je iets als een sponsje met water . Magisso champagnekoeler terracotta Barware.


Magisso terracotta wijnkoeler - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Cool” in vele opzichten, deze nieuwe wijnkoeler en karaf van het Finse merk Magisso, ontworpen door Simon Stevens. De wijnkoeler heeft een authentieke en . Leonardo terracotta wijnkoeler Gusto Mooie wijnkoeler van Leonardo Erg goed als cadeau! Een verrassende oplossing komt in de gedaante van een terracotta wijnkoeler die het nuttige met het aangename verenigt.


Leonardo wijnkoeler Terracotta - delig - van Leonardo in de categorie Wijnkoeler. Italiaanse, terracotta wijnkoeler met onderzetter. Koelt wijn met opgezogen koud water in terracotta.


Met op voorzijde een wijntros in reliëf.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken