Fotinia fraseri red robin

Photinia x fraseri 'Red Robin' (glansmispel) is een wintergroene heester, de vanwege zijn mooie rood uitlopende blad meestal als solitaire plant geplaatst wordt . De grote decoratieve glansmispel Photinia fraseri 'Red Robin' heeft in het voorjaar vuurrode scheuten die in de loop van het seizoen groen . Photinia x fraseri 'Red Robin ( Glansmispel) is populair vanwege zijn roo glanzend blad.

Wanneer Photinia (glansmispel) Snoeien. Glansmispel of Red Robin is verkrijgbaar als struik of als boompje op stam. Wanneer je een haag hebt staan van Red Robin is snoeien van belang om het een. Ik heb stuks Photinia fraseri “Little Red Robin” jaar geleden in mijn tuin .

De Photinia fraseri 'Red Robin' bloeit wit in juni. De bossige kroon is in eerste instantie rond later gaan de takken meer doorhangen zodat er een . Bij ons zijn twee soorten overwegend in cultuur: Photinia x fraseri en Photinia villosa var. Photinia fraseri ´Red Robin´ is een populaire groenblijvende struik. Hij is zowel toepasbaar als haagplant of als solitair. Koop nu de Glansmispel als boom (Photinia fraseri 'Red Robin') v. De Photinia x fraseri 'Red Robin' (Glansmispel 'Red Robin') is een prachtige haagplant, die men helaas nog niet heel veel tegenkomt.


Deze Photinia's in de uitvoering 'Red Robin' is een opvallende boom en steeds vaker toegepast in de Nederlandse tuinen.

Glansmispel - Photinia fraseri siert de voorjaarstuin met rode bladeren. Snoeien Als je de struik of boompje wilt snoeien, kun je dit het beste in het voorjaar doen. Om de struik te verjongen, kun je terugsnoeien tot het oude hout.


Meestal een forse struik, soms een kleine wintergroene boom. De bossige kroonvorm is in eerste instantie ron later gaan takken meer doorhangen zodat een . Photinia fraseri Red Robin kopen de Photinia fras. De glansmispel heeft donkergroen glimmend blad met rode uitlopers . De Photinia fraseri 'Red Robin' op stam is een prachtig groenblijvende boom. Hij bloeit in april-mei met witte schermen met bloemen die heerlijk ruiken.


Op zoek naar een forse struik die door alle seizoenen heen een blikvanger is? Kijk op onze webshop voor de Glansmispel. Photinia fraseri 'Little Red Robin': De naam zegt het al, een kleinere .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken