Gladde trap

Heb je gladde traptreden in je huis en wil je ongelukken voorkomen? Je trap is snel prachtig met het bekleden van vloerbedekking en het . Op de trap vinden jaarlijks ongelooflijk veel ongelukjes plaatsen zeker ook bij kleine en jonge kinderen tussen de en jaar.

Bij IKEA kan je anti-slipspul op rol kopen, zo'n a cm breed. Met deze antislip trap tips voorkom je ongelukken. Snel en goedkoop je trap bekleden met zelfklevende trapmatten is makkelijker dan je denkt!

Uitglijden op een gladde houten trap is geen pretje. Uitglijden door gladde traptreden is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het trappenhuis. Een onbehandelde of geschilderde trap is . Om te vermijden dat jij of je kinderen uitglijden op de gladde treden, kun je bij een traprenovatie je trap laten bekleden met een antislip trapbekleding.


Voorkom vallen of uitglijden van een gladde trap door deze te voorzien van onze Micostep trapmatten. Voorzien van speciale anti-slip laag, bieden onze . Grip op gladde (tegel-)vloeren, vlonders en trappen met de antislipoplossingen en antislipbehandelingen van Lodewijk Veiligheid en Comfort. Een man is gisteravond zeer ongelukkig terecht gekomen, nadat hij uitgleed op een stalen trappetje op de Piet Heinkade. Tisa Parket,Olie,Verf, Gespecialiseerde webshop met alles voor uw parket vloer, terras,Blokhut of meubel van Osmo,Woca,Boneco,Aquamarijn,Rigostep .

Gladde trappen zijn gevaarlijk, vooral voor kinderen en ouderen. Traptreden worden soms beplakt met tapijttegels die vaak geen schoonheidsprijs verdienen. Een trap is een pronkstuk in uw huis waar u dagelijks gebruik van maakt. En laat dat nu net de reden zijn dat antislip zeer belangrijk is.


Een ingeleende werknemer bij een laboratorium valt tijdens het werk van een gladde trap en raakt arbeidsongeschikt. Hij stelt de werkgever aansprakelijk voor . Werkgever waarschuwt niet voor gladde trap. Een man is door zijn bedrijf tewerkgesteld bij een derde voor het verrichten van laboratoriumwerk.


Gladde vlonders, gallerijen of tegels door vocht of groene aanslag. De tapes worden ook vaak toegepast op trappen doordat ze gemakkelijk aan te brengen . Wethouder Eric Wiebes (Verkeer) laat onderzoeken of stroevere bekleding van de toegangstrap van de metro voor het Centraal Station tot . Ik heb een trap in mijn woning die volgens mij gelamineerd is met dat materiaal dat je altijd bij die 'een nieuwe trap in dag reclames' ziet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken