Stelconplaathaken

Stelconplaathaken en plaatsleutels zijn ideaal om stelcon betonplaten snel en op veilige manier te hijsen of te transporteren. Stelconplaathaken voor het verplaatsen van stelcon betonplaten. Met stelconplaathaken is het mogelijk om stelcon betonplaten te hijsen of transporteren.


Voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconbetonplaten. Geschikt voor stelconbetonplaten waarin 2 . Zowel horizontaal als verticaalVatenklem voor het hijsen en transporteren van stalen 2liter vaten in zowel staande als liggende to. Stelconplaathaken Voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconplaten met een last van 1.

Geschikt voor betonnen stelconplaten w. Hijsketting met stelconplaat haken Hijsketting tweesprong voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconbetonplaten Compleet uitgevoerd met twee . Stelconplaathaken zijn geschikt voor orginele stelconplaten met stalen bussen van x mm. Bij graden ketting hoek is de maximale draagcapaciteit 2000 . Voor het hijsen en transporteren van stelconplaten. Maximale belasting: 5T; - Minimale breeklast 25T; - Veilige belasting (set). Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots.


Stelconplaathaken met ketting 2-sprong.

Vul een begin- en einddatum in om een huuraanvraag te doen. U kunt ook een prijsaanvraag voor dit product doen. Let op: Huuraanvragen zijn pas definitief na . Prijs per dag: 1- Prijs Per week: 2- Voor projecten en lange termijn huren: -speciale prijzen op aanvraag- Staat het gewenste . Moeraanzetters, diverse uitvoeringen, op aanvraag.


Hydraulische vijzels, diverse uitvoeringen, op aanvraag. Voor het hijsen en transporteren van; betonnen stelconplaten. Kettingtweesprong voor het leggen- of verplaatsen van stelconplaten. Voor het gemakkelijk verplaatsen van Stelcon platen. Stelconplaathaak-20mm-incl-d-sl-topsch.


Dura Vermeer Materieelservice BouwhijsgereedschapStelconplaathaken + ketting. Harp en D-sluitingen: Voor elke ketting de juiste sluiting! DELTALOCK levert een complete range aan D en Harp sluitingen, haken, topschalmen en . Hijsketting tweesprong, compleet uitgevoerd met twee stelconplaathaken.


Deze ketting is op maat gemaakt speciaal voor de stelconplaten. Vraag ook de naar de mogelijkheden van de diensten uit ons HIJSMEESTER programma. Hijsketting 2-sprong met stelconplaathaken en keuringscertificaat.


Uiteraard wordt de kraan jaarlijks gekeurd. Ter Veer Transport is in het bezit van de . Set van twee stelconplaathaken voor gebruik aan tweesprong.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken