Planeet zwembad haarlem openingstijden

Bij Sportcentrum de Planeet in Haarlem Noord kun je terecht om te zwemmen én te fitnessen. Ons zwembad voldoet aan het keurmerk Veilig en Schoon . De openingstijden van Zwembad de Planeet Planetenlaan in Haarlem vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad de Planeet .

Zwemles, vrij zwemmen en ouder-en-kindzwemmen! Het kan allemaal bij Zwembad de Planeet in Haarlem Noord! Meer weten over de openingstijden van Sportcentrum De Planeet?


Zwembad De Planeet Haarlem voor de allerkleinsten vanaf maanden tot aan je.

Ook bij de Planeet leren kinderen voor het Zwem-ABC. De voorverkoop start op april in de Planeet en het Boerhaavebad tijdens de kassa-uren. De openingstijden na 11:uur vindt u via de SRO-website.


Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord. De Planeet Haarlem heeft het bericht van Zwembad de Houtvaart SRO gedeeld.

Buitenschoolse opvang Neptunus is gehuisvest in het clubgebouw van Zwemvereniging Haerlem (bij zwembad de Planeet) en biedt op maandag, dinsdag en . Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord waar je zowel kunt zwemmen als fitnessen. Kijk op het rooster wanneer je terecht kunt voor jouw favoriete zwembad. Neem voor de actuele openingstijden contact met ons op.


Hier beschikken wij over een heerlijk verwarmd zwembad van minimaal graden, een grote sportzaal en een gezellige koffiecorner. Openingstijden en adresgegevens van alle zwembaden vindt u hier. Actuele openingstijden van alle zwemactiviteiten van zwembad De Planeet in Haarlem, ook tijdens vakanties. Peuterspeelzaal De Peutervinckjes ligt aan de Ambachtstraat in Haarlem-Noord.


Dicht in de buurt zijn zwembad De Planeet, een kinderboerderij en een . Inwoners van Jaar en ouder met een Haarlem Pas! Peutergroep EDO in Haarlem peuterspeelzaal en peuteropvang voor. De Planeet, een kinderboerderij en een bibliotheek. Het verschil tussen peuterspeelzaal en peuteropvang zit hem in de openingstijden.


Overzicht van zwembaden in Haarlem op zwembadengids. Vind een zwembad in Haarlem en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken