Blauwe spirea

De Caryopteris met de Nederlandse naam Baardbloem of Blauwe spir. Caryopteris clandonensis en cultivars: In de winter kunnen de takken van Caryopteris bevriezen, maar dat is geen probleeterugsnoeien in het . Caryopteris is een geslacht met soorten winterharde en niet-winterharde, bladverliezende heesters, inheems in Oost-Azië.

Caryopteris clandonensis Heavenly Blue of Blauwe spirea is een kleine heester met grijsgroen blad en blauwe bloemen. Blauwe spirea of Caryopteris incana is een heester en drachtplant die in de periode van september-oktober bloeit. Caryopteris x clandonensis 'Heavenly Blue' ( Blauwe Spirea) is een mooie struik voor de late zomer.

Bloeit met massa's blauwpaarse bloemen. Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue'', klein bladverliezend struikje tot m hoog en breed en zeer rijkelijk bloeiend met zoet geurende hemelsblauwe . De Nederlandse benaming is Baardbloem of Blauwe spirea. Hij houdt van een zonnig en beschut plekje in uw tuin.


Vanaf het voorjaar één keer in de maand . Matig winterhard maar loopt meestal wel weer uit. Caryopteris x clandonensis 'Kew Blue' heeft opvallende donker blauwe bloemen. Caryopteris x clandonensis 'Kew Blue' (Blauwe spirea). Wetenschappelijke naaCaryopteris x clandonensis 'Kew Blue'; Nederlandse naaBlauwe spirea .

U bent op zoek naar een Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue' (blauwe spirea, baardbloem, herfstsering)? Laag, decoratief struikje met ronde vorm. Het zilvergrijze blad is aromatisch en de diepblauwe bloemaartjes bloeien van de volle zomer tot de . Van Snoeien blauwe spirea of baardbloem tot tuinaccessoires.


Ook handige informatie over bloembollen en planten. Caryopteris, blauwe spirea, blauwbaar soorten. Een geslacht van mooie planten die gekweekt worden om hun . Perovskia atriplicifolia 'Bleu Spire' is een blauw bloeiende herfsheester.


Steun de CliniClowns met een Blauwe Spirea! Koop een 'Deel je geluk' plant en steun CliniClowns! Een complete dierenwinkel en alles voor uw huis en tuin.


Groencentrum Hoogeveen nabij Assen, voor alles van tuinmeubelen tot dierbenodigdheden . Compleet assortiment planten, tuinmeubelen, woonaccessiores, vijverpompen meer in . Bij tuincentrum Ockenburgh in Den Haag kunt u o. Tuincentrum Rebel in Huizen is de sfeermaker van 'T Gooi. Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue'. Tuincentrum Gaardenier - Specialist in bloemen, planten en graszoden in Frieslan regio .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken