Azalea plant

De naam Azalea is afgeleid van het Griekse 'azaleos', wat dor en droog betekent. Dat slaat waarschijnlijk op de houtige takjes van de plant. Azalea is afgeleid van het Grieks 'azaleos' wat dor en droog betekent, 'indica' betekent dat de plant uit IndonesiĆ« zou komen, maar eigenlijk zijn ze inheems in .

Azalea is in de wintermaanden een onmisbaar artikel binnen het. Vooral in de kerstperiode zien de consumenten graag planten met rode en . Snoeien : Liefst onmiddellijk na de bloei maar een azalea heeft weinig snoei nodig buiten . Of ze nu sneeuwwit, decemberroo plechtig paars of knalroze zijn, alle Azalea's hebben gemeen dat je door de bloemen de plant haast niet meer ziet.

Azalea is een tuinplant met vele gezichten die in haast elke tuin tot zijn recht komt: van een superstrakke tot een natuurlijke tuin. De azalea is al jaren een klassieker in de huiskamer. Ontdek hier alles over deze kamerplant en hoe je haar best verzorgt. De romantische bloemen zijn wit, roze, rood of paarsroo maar er zijn ook Azalea's met tweekleurige bloemen. En de bloemvorm kan ook weer verschillen, van . Azalea's zijn gemakkelijke kamerplanten die wel weken bloeien met een.


Spring naar Je azalea's planten - Zoek uit of azalea's het goed doen in jouw klimaat. Azalea's worden over het algemeen gevonden in groeizone 6. De ouders van Azalea (Lat. Rhododendron simsii) komen oorspronkelijk uit Japan. Eind negentiende eeuw waren het voornamelijk Belgische kwekers die . De Azalea Japonica is een echte tuinplant.


Door zijn grote verscheidenheid aan soorten en brede keuze aan kleuren is hij ideaal te gebruiken als solitaire plant . Florist's azalea care tips for growing azaleas as house plants. Get tips for growing, pruning and fertilizing azaleas indoors. De Azalea is een prachtige bloeiende kamerplant, door de vrolijke kleuren van de bloemen geeft het een frisse uitstraling.


A fresh, healthy azalea plant is presented in a pretty, cream-colored ceramic planter. Voor vele jaren plezier te beleven van uw azalea's is het belangrijk te weten hoe winterhard deze planten zijn. In onze soortlijst hebben wij een indicatie . Azalea is een plant die zo populair is dat hij ondanks zijn eigenlijk foute naam nog steeds een begrip is onder de mensen.


Koop nu de Japanse Azalea (Rhododendron 'Palestrina') v. Deze plant zorgt met haar bloei voor een knaleffect. In ons moderne interieur zorgt de Azalea met haar trendy kleurenpalet .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken