Windgong koshi

De Koshi windgongen, met hun sprankelende gelui zijn uit voorraad leverbaar. Koshi Zaphir windchimes bestellen bij Aruna Klankschalen. Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je het koord vasthoudt en laat je verrassen .

Leverbaar in verschillende melodieën: Terra, Aqua, Aria en Ignis. Windchimes worden ook wel windgong of carillon (carillons) genoemd. Koshi Terra is genoemd naar het element Aarde, deze windgong is te herkennen aan een groene stip voorop.


Prachtig vormgegeven windgong van bamboe, handgestemd in zuivere tonen.

Een Koshi, Shanti en Zaphir windgong (of wind chime) geeft vrede, vreugde en harmonie in je hart. Zaphir en Koshi zijn windgongs (ook wel windspel genoemd) die prachtige twinkelende klanken produceren als je ze zachtjes ronddraait of in de wind hangt. Deze prachtige Koshi Wind Gong Terra (Aarde) is een muziekinstrument die geinspireerd is door het element Aarde. Deze prachtige Koshi Wind Gong Aria (Lucht) is een muziekinstrument die geinspireerd is door het element Lucht.


Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, . Deze wind gong wind Chimes is bekend geworden onder de noemer Shanti. De `shanti`s` zijn een jaar lang niet in . De rust van een mooi klanken spel geeft rust en maakt ruimte. Een Koshi Chime is een zeer zuiver klankinstrument. De klank van de Koshi's geven een ontspannen sfeer, en zijn daardoor zeer geschikt voor klankmeditaties . De Koshi windgong is een authentiek muziekinstrument, een origineel ontwerp van hoge kwaliteit.


Koshi's worden handgemaakt in het atelier aan de voet van . Koshi windgong Terra (Aarde)Een Koshi windgong (of wind chime) geeft vrede, vreugde en harmonie in je hart. Goedkope, leuke kleding bestellen Vergelijk de beste merken voor de laagste prijs koop de collectie in alle stijlen maten online. Met de Koshi wingong een samenspel van zuivere heldere kleurklanken die voor een serene sfeer voor thuis of meditatie geven.


Koshi chimes zijn hoge kwaliteit windgongen dat een mooie en unieke klank geven. Een autentiek muzikaal instrument die origineel en handgemaakt zijn aan .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken