Pestbye kattenverjager

PestBye - Kattenverjager op Batterijen Of kies als alternatief dezeGeavanceerde Kattenverjager Klik hier voor meer informatie Deze Kattenverjager nu per 2 . Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare hoge frequentie, maar dat wel voor dieren zoals katten hoorbaar is.

Wij zijn zo overtuigd van de goede werking van dit apparaat dat wij gerust durven zeggen; niet goe geld terug. Kattenverjager op batterijen of lichtnet. Ik houd van katten, maar niet in mijn tuin. Op zoek naar een 'kattenverjager' kom ik taaloze apparaten tegen, die allemaal werken met .

Last van katten Bekijk het ruime assortiment kattenverjagers Bestel direct online voor de beste prijs! Isotronic Honden -en kattenverjager Space Dog II op batterijen. Tuinartikelen - Pestbye Kattenverjager op batterijen of lichtnet.


Beste mensen, Sinds een jaar zijn wij verhuisd. Wij hebben katten die buiten komen maar hun behoefte netjes in onze eigen tuin doen . De verjager geeft een zeer hoog ultrasoon geluid af op een frequentie die katten kunnen horen, maar voor het menselijk . Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare frequentie, maar die wel voor dieren zoals katten . De Garden Protector verjaagt ongewenste bezoekers, zoals katten, honden, steenmarters, vossen en konijnen uit de tuin.

Deze kattenverjager is een diervriendelijk apparaat waarmee u katten uit uw tuin kunt weren. Als de bewegingsdetector (hoek van 80˚) geactiveerd wordt, . Deze ongedierteverjager op zonne-energie is zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken. Wij hebben in onze tuin nogal wat buurtkatten rondlopen en om te voorkomen dat deze onze nieuwe moestuin als kattenbak gaan gebruiken . Hij geeft aan dat kattenverjagers werken rond de 18Khz dat mensen over het algemeen niet kunnen horen. Kattenverjager op zonne-energie zodat u geen batterijen nodig heeft.


Geplaatst: Vr Mei 2 2010:am Onderwerp: Pest bye, beye buurvrouw! Mijn buren hebben ook een kattenverjager van het merk Pest Bye. Naast ons huis staat een kattenverjager te blèren.


Kinderen die hier voorbij lopen doen massaal hun vingers in de oren. Servicescore : Pakket nog steeds niet binnen . De nature kattenverjager is uitgevoerd met met een ultrasonic luidspreker en. Kattenverjager pestbye groot bereik, geen overlast voor mens of andere dieren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken