Witte anthurium

Mijn eerste anthurium heb ik weggegooid wegens bladproblemen. Maar nu beginnen de bloemen van mijn tweede anthurium groen te . Een witte Anthurium zorgt voor een serene look, terwijl felgekleurde soorten een levendige uitstraling hebben.

De binnenplant pas in elk interieur, wat hem een . Naast diverse soorten is er een enorme diversiteit in kleuren die gaan van roo roze, paars, oranje, geel, wit tot groen. De Anthurium voelt zich het prettigst bij een temperatuur tussen de 18°C en de 22°C. De minimumtemperatuur voor de plant is 15°C.

De anthurium White Champion is een volle plant met een mooie witte bloem. De White Champion wordt gekenmerkt door een rijke bloei. Bloeiende Kamerplant - Anthurium wit in Designpot Fuchsia- stuks. Anthuriums kunnen heel verschillend zijn: de glanzende schutbladen kunnen knalrood zijn of wit, roze, zalmkleurig of paarsachtig, groot, . Een uitzondering hierop is als de plant twee maal zo groot geworden is, vanaf het moment dat u de anthurium kocht of kreeg. Sinds enkele maanden heb ik witte Anthuriums.


Toen ik de planten kocht, waren de bloemen wit maar de nieuwe zijn . De Anthurium is een exotische plant die met zijn glimmende bladeren en gekleurde. Een witte Anthurium zorgt voor een serene uitwerking, terwijl felgekleurde .

De witte Anthurium komt uit de familie van de Araceae (Aronskelkachtigen). Dat zie je aan de kelkvormige bloeiwijze. In het midden zit een witgele kolf met . De anthurium is terug; een mooie kamer- of kantoorplant met bloemen in diverse kleuren!


De website boordevol informatie over de Anthurium. Bekijk trends, lees blog berichten of download mooie beelden met Anthurium . Anthurium crystallinum kun je herkennen door de wit gestreepte bladeren. Deze soort kom je niet heel vaak tegen, maar soms wel bij grote . Daarmee geef je jouw interieur een instant rode, roze, paarse, oranje, gele, witte of groene oppepper. Probeer daar maar eens níet vrolijk van te worden.


Grote anthurium in witte pot Een pure, mooie bloem, oorspronkelijk uit tropisch Zuid Amerika. Er zijn meer dan 6soorten van deze 'Flamingoplant' en zijn . De anthurium is een makkelijke kamerplant en geeft veel kleur in uw interieur en er zijn diverse tinten leverbaar (roo paars, wit en roze), zodat er altijd wel één . De anthurium is een trendy, stijlvolle en romantische plant die past in iedere interieurstijl. Ze zijn sterk en staan het hele jaar door garant voor langdurige bloei.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken