Leiboom sierpeer

Pyrus calleryana 'Chanticleer' is een leiboom met in het voorjaar witte bloemen en in het najaar een gele herfstkleur. Koop nu de Sierpeer als leiboom (Pyrus calleryana 'Chanticleer') v. Pyrus calleryana 'Chanticleer' (sierpeer) heeft als boom een piramidaalvormige kroon.

Deze sierpeer bloeit overdadig met zuiverwitte bloemen in de periode . Pyrus calleryana 'Chanticleer' als Hoogstam (op stam 160-1cm) of, Pyrus calleryana 'Chanticleer' als Leivorm - Leiboom, Pyrus calleryana 'Chanticleer' als . De leiboom sierpeer is een mooie frisgroene boom die gedurende de zomer naar donkergroen kleurt. Koop online bij onze tuinplanten webshop Lei-Sierpeer - Classic en andere tuinplanten!

Toebehoren Leibomen Classic los bestellen - Bamboestok. De Pyrus Calleryana Chanticleer is een middelhoge boom met een smal kegelvormige kroon. Deze prachtige Sierpeer is een sieraad in de tuin of langs uw . Pyrus calleryana 'Chanticleer' (sierpeer).


De leisierpeer is één van de mooiste bladverliezende leivormen. De bladeren komen vroeg aan de boom en vallen . De Leisierpeer is een schitterende leiboom. De Lei Sierpeer groeit op vrijwel elke grond en is weinig gevoelig voor ziektes.


Hierdoor snoeit u vanzelf de door u gewenste vorm in de leiboom, met de.

Een zeer fraaie leiboom, zijn bloeiwijze is mooi en uitbundig. De herfstverkleuring is geel tot iets rood getint. De sierpeer, ofwel Pyrus chanticleer, krijgt vroeg in het voorjaar een prachtige witte bloesem. Bovendien behoudt deze boom erg lang het blad. Dan kan je misschien toch kiezen voor leibomen.


Vroeger waren leibomen vaak geplant uit praktische overwegingen, maar tegenwoordig zijn ze meestal als . Leibomen kunt u in de winter en het voorjaar snoeien. De sierpeer is vanwege haar mooie witte bloesem een uitzondering en wordt pas na de bloei gesnoeid. De takken laten zich makkelijk leiden waardoor hij ook geschikt is als leiboom.


Chanticleer' is goed bestand tegen lucht-vervuiling en doet het goed op een . U bevindt zich hier: Home Webshop lei Sierpeer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken