Eekels barendrecht

Met ruim 1jaar ervaring in pompen en tijdelijke pompinstallaties zijn wij uw partner in pompoplossingen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Eekels Pompen BV in Barendrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Verkoop, verhuur en reparatie postbus 229AG BARENDRECHT koopliedenweg 29LN BARENDRECHT Nederland.

BARENDRECHT – Vanmiddag (Donderdag juni 2014) kreeg het Barendrechtse bedrijf Eekels de oorkonde uitgereikt behorende bij het recht . Veel informatie over Eekels Holding BV, gevestigd in Barendrecht en geregistreerd bij de KvK onder nummer 34283033. Barendrecht, Koopliedenweg 2 2991LN - Telefoonnummer, informatie en kaart van Eekels Pompen B. Eekels uit Barendrecht distribueert de dompelpompen van Dragflow in Nederland.

Bedrijfsgegevens, adres en contactgegevens van bedrijfsmakelaar Eekels Vastgoed B. Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot . De besloten vennootschap Eekels Pompen B. Koopliedenweg te Barendrecht en is actief in de branche Groothandel in overige machines, . Barendrecht is een bedrijf dat al meer dan jaar pompoplossingen aan de aannemerij, overheid en industrie over de gehele wereld . Dan biedt de uitgebreide verhuurservice van Eekels uitkomst. Koopliedenweg 29LN BARENDRECHT T: 0180- . Amsterdam en later naar Barendrecht, waar het huidige hoofdkantoor is gevestigd.

Nederlan de eerste in 19in Barendrecht later nog twee in . Mulder Koopliedenweg 29LN Barendrecht Netherlands. BARENDRECHT - Donderdag juni heeft Eekels Pompen uit Barendrecht uit handen van de commissaris van de Koning in de provincie . Eekels Pompen in Barendrecht aan de Koopliedenweg 2529LN. Eekels Pompen BV is aan het leven LN Barendrecht. Koopliedenweg 29LN Barendrecht Netherlands. Coenecoop 27PD Waddinxveen Tel (0182) 6160.


Aan Eekels Pompen BV uit Barendrecht leverden wij een enkel-assige gesloten BE oplegger, met één vaste wand en schuifzeilwand. Eekels Pompen een bedrijf dat al meer dan 1jaar bestaat legde bij ons de vraag neer voor een. Door de prachtige en duidelijke identiteit zaten wij al vrij snel aan een mooi creatief concept te denken voor Eekels Pompen.


Het programma zal bestaan uit een ontvangst op het hoofdkantoor in Barendrecht, waarbij Eekels met trots haar gasten trakteert op een kijkje in de `keuken`.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken