Datum gasslang

Een flexibele gasslang verbindt de drukregelaar met de verbruikers en. Daarnaast zijn er fabrikanten die op de slang aangeven voor welke datum deze . Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen?

Dat is de datum waarop de gasslang is gemaakt. Daarmee weet je dus hoe oud een gasslang is. Behalve een drukregelaar heb je voor een gasfles ook altijd een goedgekeurde gasslang en bijbehorende slangklemmen nodig om de gasfles goed en veilig te . Draai met een tang de koppelingen los bij de gaskraan en achter het fornuis.

Aansluiten en controle gasslang gasfornuis. De datum waarop de slang vervangen moet worden staat in veel gevallen aangegeven op de verpakking bij . In een andere discussie over de lengte van een gasslang, kwam naar. Een goed bedrijf, zal de gasslang altijd vervangen voor de officiĆ«le datum. Gasslang vervangingstermijnberichtenapril 2016Levensduur gasslang ? De ene gasslang is de andere niet - Eurofysicaeurofysica. De ene slang is de andere niet en dat geldt zeker voor de gasslang.


De datum waarop het gas voor de eerste keer door de slang gaat, wordt . Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis!

Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang? Draai de koppelingen los bij de gaskraan en achter op het fornuis. Wetland Wonen heeft inspecties laten uitvoeren bij een deel van haar woningen om de condities van de gas-, water- en elektra installaties . Hierbij werd door de expert vermeld dat de geldigheidsdatum voor de gasslang verlopen is. Nu hoor ik van mijn ouders dat daar nu weer anno 20gasslangen worden.


Op de gasslang moet een datum staan, zodat je kunt controleren wanneer hij . Informatie over de gasinstallatie, drukregelaar, gasslang, gasalarm gasmelders voor in uw camper. De gasslangen mogen niet toegepast worden achter hittebronnen. Het jaartal dat op de gasslang vermeld staat heeft betrekking op de fabricagedatum en heeft . De leeftijd van de slangen is eenvoudig door de kampeerder zelf te controleren, Let wel op dat de vervangings datum voor de nieuwe gasslang . Barbecue je met gas, controleer dan de datum op de gasfles en ga regelmatig na of de gasslang geen gaatjes heeft.


De gasfles moet om de jaar vervangen . Is uw gasslang van 20of ouder, dan kunt u bij de beheerder een gratis nieuwe gasslang ophalen. U kunt de datum zelf makkelijk controleren, deze staat op .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken