Macrame hangplant

De lengte van het touw hangt een beetje af van hoe hoog je de plant wilt hangen. Knip daarnaast nog een korter stuk touw van ongeveer 50 . Bekijk hier hoe je een macramé plantenhangers zelf maakt.

Planten kan je op diverse manieren ophangen maar de macramé techniek is een veelgebruikte manier. We houden het hier bij eenvoudig knoopwerk. Op internet zijn er tal van sites die het meer ingewikkelde macramé knoopwerk uitleggen.


This classic macrame plant hanger is handmade with 3mm natural white cotton rope, has fully spiral knotted strands, and is hung by a small brass ring.

Pinterest en Etsy langskomen, deze heb ik in. Deze macramé hangers (van de openingspagina) kun je kopen via . Wist je dat je een macramé plantenhanger heel makkelijk zelf kunt maken? Allereerst heb je natuurlijk een plant(je) nodig.


This video is about how to make your own Macrame plant hanger. Voor macrame hang plant shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.

Kop iets ongewoons, met unieke items voor macrame plant hanger van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Geknoopte plantenhangers volgens de macramé techniek zijn terug van weggeweest. In januari schreef ik hier dat de planthanger weleens een grote trend kunnen gaan worden dit jaar, nu kwamen we . Uiteraard kun je de mooiste creaties van hippe designers kant en klaar kopen. Maar het is veel leuker en betaalbaarder is om zelf een eyecatcher voor je . Plantenhangers zijn terug van weggeweest, macramé een hanger om je. Helemaal hot dit jaar zijn geknoopte hanging baskets, die macramé plantenhangers.


Nu is het knoopwerk klaar om er een plant in te hangen. Een macramé plantenhanger is eenvoudig te maken. Nu zijn de hangende planten met touw erg trendy.


Tag: #planthanger #macrame #hangplant #hangplanten. Op nummer nog zo'n klassieker uit de jaren 7 de graslelie, spider plant of Chlorophytum .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken