Skimmia planten

De skimmia is al jaren een populaire plant in de Nederlandse tuinen. Dat is niets voor niets, want de skimmia is een winterharde groenblijvende heester die zich . Skimmia Japonica 'Rubella' is een groenblijvende, winterharde vaste plant met een langdurige en overvloedige bloei.

Een plant waar je niet aan voorbij kunt lopen is Skimmia japonica. Z'n sterke, weldadige geur lijkt op die van het lelietje-van-dalen. Wat is de beste standplaats, hoe Skimmia te planten, de beste verzorging en vermeerderen. Wat is de bloeitijd en welke ziekten kent .

De Skimmia is een groenblijvende heester die niet moeilijk te houden is en het goed doet in de schaduw en halfschaduw. De Skimmia is een groenblijvende heester die niet moeilijk te houden is en het goed doet in de. Snoeien is belangrijk om de planten fris en gezond te houden. Skimmia, aantrekkelijke groenblijvende struik, bloeit vanaf nov.


De meeste soorten hebben mannelijke en vrouwelijke planten. Het planten van een skimmia is geen moeilijk werk. Zorg ervoor dat de kuil de gehele kluit bedekt en zorg ervoor dat de kluit niet beschadigd raakt. De Skimmia japonica 'Rubella' is mannelijk.


Hij vormt rode bloemknoppen in grote pluimen die de hele winter kleur geven aan de tuin.

Skimmia's verdragen sterkere snoei, maar het vervangen van oude planten verdient de voorkeur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken