Imperata cylindrica red baron

Imperata cylindrica 'Red Baron', of Japans bloedgras, heeft rood-groen gekleurde bladeren wat het siergras bijzonder attractief maakt. Imperata cylindrica 'Red Baron' is een fraai, rood siergras. Draagt in de late zomer zilverachtige pluimpjes.


Imperata cylindrica 'Red Baron' (Japans Bloedgras) is een siergras met langwerpig blad tot circa cm hoogte. In voorjaar roodgroen gekleur later in het . Japans bloedgras (Imperata cylindrica) is een overjarige tropische grassoort die bekend staat als één van de hardnekkigste onkruiden ter wereld. Imperata cylindrica Red Baron of Japans bloedgras genaamd is een prima siergras om opvallende accenten aan te brengen.

Imperata cylindrica Red Baron of Japans Bloedgras is een mooi siergras met groen rood blad. Mooi voor de Oosterse tuin, en als kuipplant te gebruiken. Een van de kleurrijkste siergrassen is toch wel Imperata cylindrica 'Red Baron'. In 19is deze plant voor het eerst geïntroduceer en tot nu toe nog altijd met . Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans bloedgras met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten.


Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans bloedgras met rode bladeren is soort siergras met rode bladeren die je in het voorjaar mag snoeien. Wij kennen maar één cultivar van één soort: Imperata cylindrica 'Red Baron' , het zogenaamde Japanse bloedgras.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken