Zwemmen roggel

Dagrecreatie op recreatiepark de Leistert is geschikt voor jong en oud. Lekker zwemmen, bowlen of spelen in de speeltuin. Vakantiepark met subtropisch zwembad de Leistert in Roggel.

Ben je bijna jarig en op zoek naar een leuk zwemfeestje in Limburg? Jij bent de ster van de dag tijdens de stoere . Gastonvriendelijke camping De Leistert Roggel Limburg. We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen en fitness voor inwoners van Heythuysen, Meijel, Kessel, Kelpen-Oler, Roggel, .

Op vrijdag november en december 20gaat om 18. Een dagje zwemmen of een buitengewone vakantie: ga naar de Camping de Leistert! Met een binnenspeeltuin en een dubbel subtropisch zwemparadijs. Is het zomers lekker weer en wil je gaan zwemmen in een buitenba dan zijn er ook voldoende mogelijkheden.


Als wij gingen zwemmen namen wij de auto omdat t dan te verlopen was voor de kinderen. ML Journaal - Zwemmen in de Leistert 31-7-2014. Welkom bij zwembad De IJzeren Man, het mooiste zwembad van Limburg.


Zondag februari stond het derde deel van de verenigingscompetitie op het programma. Deze mag ZPC Nederweert organiseren en veel vrijwilligers zetten .

Wij bieden u: tips om prettiger en sneller te leren zwemmen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken