Mos bestrijden met azijn

Wanneer mos echt moet worden uitgeschakeld is het belangrijk om de schoonmaakazijn niet te verdunnen. Nachts gaat zout namelijk zweten en u zult zien dat mos en onkruid. Voor bestrijding van onkruid en mieren gebruik ik schoonmaak-azijn met citroengeur.

Stoeptegels en klinkers schoonmaken met azijn. Je zult zien dat in de weken erna de groene aanslag en mos langzaam zullen verdwijnen. Vanmorgen heb ik een tip gekregen van iemand tegen mos in gazon , namelijk het gras besproeien met water gemengd met azijn ,dit zou het . Wij bestrijden dit met goedkope huishoud azijn wat je voor een .

Groene aanslag of mos op tegels en klinkers? Vul je een plantenspuit of vergifspuit met schoonmaakazijn en kraanwater; Besproei je de terrastegels, klinkers . Meng: - liter azijn (jerrycan van liter kost 99). Mos en groene aanslag vlogen er zó van af, zonder . Wie heeft er goede tips om onkruid en mos tussen tegels te verwijderen? Azijn is goedkoop, makkelijk verkrijgbaar en doodt onkruiden en mossen razendsnel.


Maar is onkruid bestrijden met azijn wel zo verstandig? Groene aanslag op terras of balkon wordt veroorzaakt door mossen en algen. Verdun het op (liter azijn op liter water) of giet het in pure vorm over de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken