Kardemom kopen

Een echte smaakmaker voor zowel zoete als hartige gerechten. De smaak van de zaden is citroenachtig, licht floraal, met een vleugje eucalyptus. Groene hele kardemompeulen gram - Groene kardemom (Elettaria cardamomum) is een peulvrucht afkomstig van een struik behorend tot de gemberfamilie.

Groene kardemompeulen hebben een frisse, bloemige smaak met een warm, krachtig en pikant aroma. Kardemom bestaat uit een groene peul gevuld met . Zwarte kardemom is een basisingrediĆ«nt van de Indiase keuken. Het heeft een warme, kamferachtig smaak met rokerig aroma.

Kardemom is de gedroogde vrucht van een plant uit Zuid-India. In dit artikel lees je waarom kardemom tot een van de meest gezonde specerijen. Je kunt de groene kardemom in verschillende varianten kopen; gemalen in . Kardemom komt uit het verre oosten en heeft vele gedaantes, je hebt witte, zwarte of groene. In Nederland verkopen ze vaak de de groene . Wat is groene kardemom, waar koop je kardemom, hoe gebruik je kardemom?


Kardemom heeft een heerlijk, frisse smaak maar brengt ook de hartige en zoete. U gram groene kardemom kopen bij De Kruiden Koning. Kardemom behoort net als gember tot de Zingiberaceae familie.

Je kunt deze peulen in Aziatische winkels (toko) en soms ook op de markt kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken