Azijn onkruidbestrijding

Onkruid verwijderen met schoonmaakazijn. Schoonmaakazijn is een geweldige onkruidverdelger (TIP). Azijn tegen onkruid mag niet in onze gemeenteberichtenjuli 2016Azijnberichtenmaart 2015Meer resultaten van radar.


Wat kunt u na het verbod op chemische onkruidbestrijding nog wel gebruiken? Azijn is volledig biologisch afbreekbaar en vernietigt alle . De meest eenvoudige manier van onkruidbestrijding is natuurlijk met de hand. Besproei onkruid met schoonmaakazijn met droog weer.

Het gebruik van huis-, tuin- en keukenmiddelen is geen goed alternatief voor gewasbeschermingsmiddelen tegen onkruid. Middelen die je binnenshuis gebruikt zoals azijn, keukenzout, chloor en bleekwater zijn niet toegelaten voor het bestrijden van onkruid en groene aanslag. Liever een krabber of kokend water gebruiken.


In Breeduit plaatsten we enkele weken geleden een . Hallo ik heb zeer goede ervaring met azijn, een op een mengen en dan met hogedrukspuit aanbrengen en het liefst op zonnige dagen, ook de . Azijn kan een prima en goedkoop onkruidbestrijdingsmiddel zijn voor milieuvriendelijk tuinieren. Dat is de conclusie van het Amerikaanse onderzoekstation .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken