Monstera deliciosa

Philodendron Monstera (gatenplant) kopen bij 123kamerplanten! De gatenplant (Monstera deliciosa) is een plant uit de aronskelkfamilie (Araceae). Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in de tropische .

Op zoek naar Gatenplant (Monstera deliciosa) D cm. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Verzorging - De Monstera Deliciosa is een sterke plant die niet veel verzorging nodig heeft. Regelmatig watergeven en maal per weken plantenmest .

Monstera is afkomstig uit Midden-Amerika(Mexico) en behoort tot de familie van de Araceae. Deze plant is ook bekent onder de nederlandse naam . De Monstera Deliciosa is een plantje om van te houden. De naam verwijst naar de vruchten van de plant, die naar banaan en ananas smaken.


Monstera deliciosa of gatenplant is een klimplant met enorme, diep ingesneden bladeren. Hij maakt deel uit van de Aracea en is nauw verwant . Als je een oerwoud wilt aanleggen in de woonkamer dan is de gatenplant of Monstera Deliciosa, zoals de Latijnse naam luidt, de perfecte plant . Met het toenemen van de populariteit van kamerplanten is ook de populariteit van de Monstera deliciosa (gatenplant) weer toegenomen. Je Ogreen Monstera Deliciosa Gatenplant mooi gevonden op fonQ.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken