Halve parasol

Parasol 3cm Sun Antraciet-Sand Fonteyn. Parasol met draagbare voet x m aluminium groen. De halve parasol 'Balkon' van Central Park is een kleine praktische parasol die ideaal voor een kleine terras of balkon is (Voet niet inbegrepen).

Deze parasol half van Central Park is door zijn rechthoekige vorm ideaal voor op je balkon of kleine terras. De parasol is donkergrijs van kleur en. Je nieuwe balkon parasol koop je bij Tuinmeubelen.


Parasols in allerlei kleuren en stijlen.

Het is een halve parasol( zwart)en halve betonnen voet, zeer handig op zelfs klein balkon! Parasols koop je eenvoudig online bij bol. Deze groene parasol is gemaakt van UV-beschermende en anti vervagende polyester die gemaakt is om schadelijke UV-stralen van. Dankzij het exclusief design kunt u deze parasol heel eenvoudig kantelen om d. Blokker heeft een ruime collectie parasols. U zoekt kwalitatieve en goedkope tuinparasols?


Met Blokker maakt u de juiste keuze voor een parasol of een . Voor het plaatsen van de balkon parasol kunt u een balkonklem gebruiken of een speciale (halve) balkonparasolvoet). Onze collectie parasols is speciaal ontworpen voor het balkon.

Dankzij een handige halve voet kunt u de parasol eenvoudig neerzetten. In sommige situaties is het niet wenselijk of zelfs onmogelijk om een parasol in het terras te verankeren. U zou dan kunnen kiezen voor een verrijdbare . Nou eigenlijk gewoon een standaard parasol, maar dan dwars door midden.


Je hebt dus als het ware een halve parasol, maar ook een halve parasolvoet. Geniet u ook zo van het buitenleven als u op de camping zit? Heerlijk ontbijten op het gras of een boekje lezen in de schaduw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken