Van straalen

Verhuur van palmen, huur, laurieren, vele andere planten. Ruime keuze in decors en decoratiematerialen. Het bedrijf is Bosch Car Service en BOVAG-gecertificeerd wat staat voor kwaliteit en service.

Hét transportbedrijf voor bloemen- en plantentransport, winkeldistributie, koel- en vriestransport etc. Kijk voor meer informatie op de website! Vacatures: 'Een leuke en uitdagende baan bij VSDV Transport'.


Het wagenpark van VSDV is zeer divers, zodat er voor elke vorm van transport.

Het moderne en uitgebreide wagenpark, dat door Van Straalen transport en De . Transportbedrijf van Straalen te Hoogkarspel is een nationaal en internationaal transportbedrijf dat goederen vervoert naar o. Van Straalen Planten, Bomen en Decor Verhuur, Monster. Gespecialiseerd in het verhuren van planten, waaronder vele soorten palmen en. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. In onze salon werken wij met de produkten van L' Óreal Professionnel en . Fennie van Straalen (1984) studied Landscape Architecture at van Hall-Larenstein, University of Applied Sciences (BSc, 2007), and .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken