Zaden ruilen

Het gaat in deze database om zaden, knollen en ander plantmateriaal van eetbare. Om het ruilen van zaden en planten makkelijker te maken is het nuttig om . Het uitwisselen van zaden en verzendbare stekjes is een leuk onderdeel van de hobby.

Een verhaal dat ontstaan is uit dit onderling ruilen van zaadjes. Om het ruilen van zaden en planten makkelijker te maken is het handig om kennis te hebben van techinieken om planten te vermeerderen. Dit is een plek waar je zaden kunt lenen en ruilen.


Op dit moment is er een basiscollectie zaden.

Op de Digituin, de nieuwe service van Tuinadvies, kan u ook eenvoudig planten, zaden of andere tuinartikelen ruilen met tuiniers over heel BelgiĆ« en Nederland . Op de online zaadruilbeurs van de Nationale Proeftuin kunt u zaden aanbieden die u zelf geoogst heeft. Ook kunt u er zoeken in het uitgbreide . Dit is wat ik zoek: herfst- en winterviooltjes cosmos lavatera munt bleekselderij allerlei soorten radijsjes. Er zijn ontelbare winkels (online en fysiek) en zadencatalogi, waarin je voldoende zaden vindt.


In eigen (en soms ook andermans) tuin en tijdens vakanties heb ik zaad van. Als je geen zaden hebt om te ruilen, kun je mijn zaden ook gewoon kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken