Photinia little red robin

Photinia x fraseri 'Little Red Robin' (Glansmispel) is de verkleinde uitgave van de bekende Photinia x fraseri 'Red Robin' die in de afgelopen jaren . Photinia x fraseri 'Red Robin' (glansmispel) is een wintergroene heester, de vanwege zijn mooie rood uitlopende blad meestal als solitaire plant geplaatst . In de afgelopen jaren is Photinia x fraseri 'Red Robin' of glansmispel heel populair geworden.

Photinia fraseri Little Red Robin of Glansmispel is geschikt voor de kleine tuin. Mooi vanwege het jonge roodgekleurde blad en witte bloemen in voorjaar. Kleinere (tot 1m hoge en 1m brede) variant van de grotere Photinia fraseri 'Red Robin'. Deze wintergroene heester is populair door z'n in het voorjaar .

Photinia fraseri 'Little Red Robin' is een wintergroene plant op stam die u het hele jaar door in model kunt snoeien, zo vaak u wilt. Koop nu de Glansmispel als boom (Photinia fraseri 'Red Robin') v. De grote decoratieve glansmispel Photinia fraseri 'Red Robin' heeft in het voorjaar vuurrode scheuten die in de loop van het seizoen groen . De Photinia fraseri 'Little Red Robin' op stam is een verkleinde uitgave van de bekende 'Red Robin'. Opvallend kenmerk van deze wintergroene sierheesters is .

De Photinia x fraseri 'Red Robin' (Glansmispel 'Red Robin') is een prachtige haagplant, die men helaas nog niet heel veel tegenkomt. Bestel uw Photinia Fraseri Red Robin op Budgetplant. Topkwaliteit haagplanten voor een vaste, lage prijs.


Op zoek naar Photinia (Photinia Fraseri Little Red Robin)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Photinia little Red Robin bloeit in voorjaar met witte bloemen en felrode uitlopers. De Photinia fraseri 'Little Red Robin' is een kleinere versie van de bekende 'Red Robin'.


Op zoek naar een forse struik die door alle seizoenen heen een blikvanger is? Kijk op onze webshop voor de Glansmispel. Koop de Glansmispel - Photinia fraseri Little Red Robin bij kwekerij online al vanaf € 5. Photinia fraseri Little Red Robin of Glansmispel is een geweldige winterharde mediterrane heester bloeit mooi en is wintergroen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken