Balkon vergroten

Hoe fijn zou het zijn als ons balkon iets groter zou zijn! BalkonBreed is een totaaloplossing voor het vergroten van balkons. Met de huidige wooneisen en wensen vergeleken, zijn veel van de huidige balkons en galerijen te klein.

Modulair renovatiesysteem voor verbreding van balkon en galerij. Op de 1e verdieping is er aan de gehele achterzijde een smal balkon van ongeveer cm diep. In navolging van mijn buren wil ik het balkon laten vergroten tot . Een balkon zorgt voor een fijne zonnige buitenruimte en meerwaarde voor het appartement of huis.

Bekijk hier alle tips voor een betaalbaar . De vraag gaat over het vergroten van een balkon van een flat. Het antwoord doet voorkomen dat het vergroten niet mogelijk is, tenzij van . Meer weten over balkonuitbreiding voor de VvE, lees dit artikel Lezersvraag balkonuitbreiding van Wilfred Boerrigter.

Balkons bieden een uitbreiding op het woonoppervlak en een esthetische toegevoegde waarde. Aannemersbedrijf HC heeft het balkon bij de badkamer van een woning in Den Haag betrokken. Opdracht bij een particulier: de eigenaar van deze woning (eerste en tweede verdieping) wilde zijn balkon vergroten omdat dit het enige balkon is van de . Ik heb een appartementen inpandige balkon van ongeveer 2bij 140.


Het balkon groter maken door alle beschikbare ruimte goed te benutten, hiervoor moest het bestaande hekwerk worden aangepast waarbij sommige bestaande . Van de Gemeente heb ik een brief ontvangen dat er gehandhaafd wordt tegen een nieuw stuk balkonhek, welke ik op een gedeelte van mijn . Aanvraag vergunning, ontvangen april 2016. De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie . Gemeente Voorschoten – verleende omgevingsvergunning (reguliere procedure): het vergroten van het balkon en vernieuwen van kozijnen . Opdracht: Vergroten van het bestaande balkon. Oplossing: Een staalconstructie bekleed met Bangkirai die ervoor zorgt dat de vloeroppervlakte . Het is een bestaande drive-in woning die aan de achterzijde een balkon heeft van 116cm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken