Compostemmer

Geurfilter voor keukenafval compostemmer. Deze compost-emmer voor het aanrecht van OXO Good Grips is speciaal ontworpen voor de thuiskok. De compostemmer bevat een binnenemmer met handvat en een deksel met luchtdichte afsluiting tegen nare luchtjes.

Een aantrekkelijk en duurzame compostemmer met deksel, ideaal voor het bewaren van etensresten totdat je het naar de composthoop kan brengen. Fraai en elegant emmertje voor keukenafval, vogelvoer of andere inhoud. Productinformatie: Materiaal: metaal, deksel . Wij hebben zelf een compost emmer op het balkon staan en zelfs een bak met wormen compost.

Het normale composteren gaat goed als je . Deze compost-emmer van OXO Good Grips is handig voor op het aanrecht. Het formaat is perfect voor dagelijks gebruik en het deksel kan met één hand . De OXO Compostemmer voor op het aanrecht maakt het nog gemakkelijker om afval te scheiden. Groente- en fruitafval bewaar je in de compostemmer, die je . Zelf compost maken is eenvoudig en milieuvriendelijk. Al het groene afval zet je met een compostsilo in je tuin om in bruikbare, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken