Clematis piilu

Clematis 'Piilu' is een prachtige, roze-paars gestreepte clematis. Niet voor niets heeft deze kweekvorm al een aantal prijzen in de wacht . Groeihoogte Tot m hoog, zonder te snoeien.

Bloemen De Clematis 'Piilu' is grootbloemig en heeft helder paarsrode gestreepte bloemen van tot cm groot. Clematis Piilu of Bosrank is een langbloeiende klimplant met grote roze paars gestreepte bloemen. Bosrank (Clematis 'Piilu') bloeit met licht roze bloemen, en bloeit in juni-september. De Clematis 'Piilu' heeft een volwassen hoogte van meter en bereikt deze .

Wie in Zuid-Limburg door de bossen wandelt, heeft zich wel eens verbaasd over de liaanachtige, spiraalvormig in elkaar gedraaide stammen en takken die daar . Little Duckling', in het nederlands ook bosrank genaam is een bladverliezende klimplant met een compact, opgaande groei. Clematis 'Piilu' is een tweekleurige clematis, de bloemen zijn licht roze en donker paarsroze. Clematis 'Piilu' bloeit in juni tot in augustus en wordt ongeveer 250 .

Plantengids met uitgebreide informatie over de Clematis 'Piilu'. Deze heester heeft de nederlandse naam Clematis. Er zijn echte sinds een paar jaar goede compact groeiende clematis planten die wel uitermate geschikt zijn. Bezoek onze online shop vandaag en bestel via onze tuinier professionals. Bestel uw Clematis bij online tuincentrum Bakker.


Clematis laat zich ook goed combineren met andere klimplanten en klimrozen. Soort: Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats. Geschikt voor: Met een grote sierwaarde, vooral bv.


Clematis 'Piilu' is een prachtig decoratieve clematis. U bent op zoek naar een Clematis 'Piilu' (bosrank)? Find help information on Clematis 'Piilu' (EL) clematis 'Piilu' from the RHS. Op zoek naar Clematis (Clematis Piilu)?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken