Alternanthera cardinalis

Alternanthera cardinalis is stengelplant. Een prachtige rode contrastplant waarbij de bladeren kruislings aan de stengel hangen. De Alternanthera cardinalis is een schitterende contrastplant vanwege zijn kleur.

Wanneer de plant sterker belicht wordt, zal ook de rode kleur . De Alternanthera reineckii is een aquarium plant die veel licht vraagt en toevoeging van Co2. Deze aquariumplant genaamd Alternanthera Cardinalis komt uit Midden-Amerika. De Alternanthera Cardinalis is een aquariumplant die goed groeit bij veel licht .

De Alternanthera reineckii is een plant met verschillende ondersoorten. Het is een plant die zeker niet mag ontbreken vanwege zijn opvallende . De Alternanthera cardinalis koopt u snel voordelig bij Aquariumplantenshop. Waterplant Alternanthera cardinalis variegata. Een prachtige contrastplant door de rode kleur.


Het is een stengelplant waarvan de bladeren kruislings aan de . Alternanthera Cardinalis Aquafleur CM POT. Klassiek is de combinatie van een straatje (lichtgroene) Lobilia Cardinalis in combinatie met deze plant. De Alternanthera Cardinalis is een leuk rood plantje.

De bladvorm is iets spitsiger dan andere soorten uit de plantenfamilie, zoals Alternanthera Bettzickiani Red .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Infiltratieput zelf maken

Op stam groenblijvend

Groenblijvende heesters volle zon