Redsun smartton

De REDSUN Smartton Wave Adamello, een warme rood bruine bestrating met een mooie natuurlijk uitstraling. Door de geborstelde deklaag voelt deze fluweel . Smartton van Redsun hebben een hele mooie diepe kleur. REDSUN is de toonaangevende leverancier van beton voor tuin of openbare ruimte.


Smartton, fijn structuur, strak, strakke, gla glad oppervlak, soft touch. XxS, amiata, licht grijs donker grijs antraciet nuance, fijn structuur, soft. Een laag bevat: 20x30xtegels 30x60xtegels 40x80xtegels 60x60xtegels.

In deze shop vind u een uitgebreid assortiment bestratingen van Red sun. Smartton Wave Sierra Madre (60x60xcm) per m2.

REDSUN Smartton is bestrating van cm dik. De oppervlakte van de steen wordt met een borstel bewerkt. Nabehandeling gebeurt met top-protect easy clean, . De Smartton Kilimanjaro is een tegel die beschikt over een perfecte deklaag en afstandhouder. Deze lijn betontegels heeft een strakke randbewerking, zodat u een echte strakke en moderne uitstraling krijgt!


De Smartton tegels hebben een strak oppervlak . Bestel uw Redsun tegels snel en voordelig op NuBuiten. Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! De Smartton vlak serie bestaat uit de XXS lijn (cm dik), XS lijn (cm dik) en de meest uitgebreide. Smartton Wave Adamello Smartton bestratingen zijn betonstenen van een hoge kwaliteit.


Verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren en formaten. Redsun GLETSJERKEIEN ROSE 15-25MM MINIBB. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken