Fiskars x7 bijl

Daar kun je mee thuiskomen, deze onverwoestbare Universele Bijl van Fiskars! Een praktische must have voor al jouw houtklussen in huis, tuin en bos. Deze kleine en efficiƫnte bijl is ideaal om mee te nemen op vakantie of voor het.

De Xbijl van Fiskars heeft een optimale gewichtsverdeling tussen bijlkop en . De Fiskars Xuniversele bijl is, qua formaat, de ideale tussenvorm tussen een lichtgewicht handbijltje en een grote bijl, en qua functionaliteit tussen een . Fiskars XUniversele Bijl Oranje met zwart. De Fiskars bijlen serie is een ware revolutie van vakmanschap, bestaande uit vier universele bijlen .

Bijl Fiskars X640g Fiskars universele bijl Xis kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Ideaal voor camperen en buitenactiviteiten. Het is even wennen maar bij nader inzien een briljant idee: bijlen met kunststof handvat.


Dus geen gebroken of gebutste stelen meer, nee zeer sterk kunststof . Fiskars Xuniversele bijl, 20editie. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols. Bestel de Universele Bijl Xbij Heggenschaarshop.


De FIskars Xbijl is een compacte bijl geschikt voor allerlei klussen.

Kloven van hout, het weghakken van takken en veel meer. Voor alle outdoor trekking prep activiteiten, practisch onmisbaar voor elke BugOutBag! Door de kunstof bijna onbreekbare steel is hij licht van gewicht. De Fiskars Xis een universele outdoorbijl met een breed blad voor het hakken van hout.


Iets langer dan de Xvoor meer slagkracht. Als vrijetijdsbegeleider bij het kamperen, wandelen en tuinieren. Hoort thuis in iedere terreinwagen, tuin of caravan. De Fiskars XUniversele bijl is een ideale bijl voor tijdens het kamperen, in de tuin, hout hakken en survival.


De Fiskars Universele Bijl Xis een zeer goed te hanteren en gemakkelijk mee te nemen bijl. Zo staat deze slechts 6gram wegende bijl je bij tijdens .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken