Zwemmen boek

De zeventienjarige Sofie heeft het moeilijk . Boekverslag Nederlands Zwemmen door Martine Kamphuis. Vertel kort waarom je juist dit boek gekozen hebt.

Ik heb dit boek gekozen, omdat ik in de vakantie geen boek had om te lezen. Zwemmen is een uitstekend verhaal over een tiener die het leven erg moeilijk vindt zonder haar vader. Het boek is opgebouwd in korte hoofdstukken en zinnen . De maanden na de plotselinge dood van haar vader kan Sofie haar draai niet vinden.

Haar vrienden zijn lief en bezorg maar begrijpen haar niet. Kinderen leren zwemmen is niet eenvoudig. Het vereist heel wat meer vaardigheden van de zwemleraar dan zelf goed kunnen zwemmen.


De leukste boeken over zwemles bestel je eenvoudig en voordelig bij de. Dit boek is geschreven voor CIOS-studenten en -collega's. In het eerste hoofdstuk worden de natuurkundige en mechanische wetmatigheden van het zwemmen . Babyzwemmen is meer dan zwemmen met je baby.


Als je met je baby of dreumes zwemt of wil gaan zwemmen is dit boek echt een aanrader. De KNZB is jarig en viert haar 125-jarig bestaan met een rijk geïllustreerd boek dat aan de hand van korte, informatieve verhalen een inkijk biedt in de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken