Potgrond orchidee

Pokon Orchidee Grond is ontwikkeld voor alle soorten orchideeën. Vul de pot tot op met potgrond en druk het vervolgens losjes aan. In gewone potgrond zitten lang niet alle voedingsstoffen die de orchidee nodig heeft, dus gebruik deze liever niet. Dat is eren grote fout omdat orchideeën veel meer lucht nodig hebben dan gewone potgrond heeft.


Orchideeën bloeien op bij een mengsel dat losser en . Phalaenopsis orchidee soorten en eigenschappen van een mooie lang bloeiende kamerplant. De nieuwe COMPO SANA Universele Potgrond ca.

Extra luchtige potgrond voor de mooiste orchideeën. Met boomschors en voeding voor maanden. Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Ik lees heel veel over speciale grond voor orchideeën en dat je na de.


En sommige orchideengrond bevat ook teveel potgron wil ook niet. Heeft iemand ervaring met de verzorging van een orchidee? Dan hoor ik graag hoe ik er zo lang mogelijk . Orchideeën stellen zeer hoge eisen aan de structuur van de grond waarin ze groeien. Deze orchideeënpotgrond heeft de juiste luchtigheid en doorlaatbaarheid .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken