Lumag dealers nederland

Matom BV is importeur van Lumag en Greenworks Tuinmachines. Nederlan België en Luxemburg van het Duitse merk Lumag en van. Deze Matom dealers worden extra ondersteund door Matom.

Dit als dank voor uw bestelling bij Lumag. Uw bestelling wordt gratis aan huis geleverd. Dit geldt voor heel Nederland en Belgie. Lumag tuinmachines koopt u bij officieel dealer Van Blitterswijk.

Bezoek onze showroom in Moordrecht te Zuid-Holland voor Lumag trilplaten en passend . De HOS8A is een verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht. Matom heeft als importeur voor Nederland en België gekozen voor de . U kunt hier machines, dealers en relevante links vinden om de pagina's van Lumag te vinden. See more of Matom Lumag by logging into Facebook.


Matom levert zijn machines in Nederlan België, Luxemburg, Ned. Antillen, Suriname aan dealers in Bouw-Tuin en Straatgereedschappen. Deze (voorwaarts lopende) Lumag RP1100PRO trilplaat voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk .

Nederlandse en Belgische Tuin- en Parkdealers en groothandels in .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken