Koploper discozwemmen

Elke laatste vrijdag van de maand is er in De Koploper discozwemmen met een thema. Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. Banenzwemmen; Discozwemmen; Zwangerschapszwemmen; Ouder Kind .

Vier dan je feestje in Sportcentrum De Koploper! Sportcentrum De Koploper beschikt over maar liefst vijf verschillende. Discozwemmen in De Koploper in Lelystad leent zich ook goed voor een vriendinnendag en kinderfeestje (vanaf € p.p.). In Sportcentrum De Koploper wordt ook dit jaar weer discozwemmen met het thema 'Halloween' georganiseerd. Op vrijdag oktober 20staat het zwembad . Zwembad De Koploper organiseert dan Halloween Splash!


De avond is speciaal voor jongeren van tot en . Het Beste ZwembadFlevolandSportcentrum de Koploper. Je kunt kiezen uit zwemmen, discozwemmen, klimmen, met of zonder feestmaal, . De Koploper in Lelystad voor zwemmen,zwemles, discozwemmen, aquasport, banenzwemmen, fitness, discozwemmen, feestje, recreatief zwemmen, . Zwemdiploma voor de vrijdagavond disco verplicht! October, 7:PM - Sportcentrum de Koploper - Lelystad - Netherlands - Kom ook griezelen in De Koploper tijdens de jaarlijkse Halloween . Gebruikersnaa: Wachtwoord: : Ga terug naar de website.


Op vrijdag februari organiseert Sportbedrijf Lelystad discozwemmen in carnavalssfeer. In feestbad De Koploper draait de dj de beste carnavalskrakers, . Bhvbz aspect controle Toezicht 201 zwembad De Koploper te. Je kunt kiezen uit zwemmen, discozwemmen of klimmen, met of zonder een thema en met of zonder cupcakes versieren.


This is Sportcentrum De Koploper - Harlem Shake tijdens discozwemmen by Sportcentrum De.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken