Aux aansluiting

Het is een makkelijke vraag, maar kan het zelf niet vinden op internet. Op soundkaarten zie je geregeld een zgn. AUX aansluiting maken Autoradio - Elektronicaberichtenjuli 2014Aux kabel naar iphone aansluiting?

USB stick op AUX-in aansluiten - Audio en. Ontdek hoe je andere audioapparaten, zoals als een mp3-speler of iPo kunt aansluiten . Tegenwoordig is de meest voorkomende aux aansluiting die van de iPod en iPhone,. Er bestaat alleen een verschil in de volksmond tussen aux en jack kabel.

Op zoek naar een kwalitatief goede aux kabel? Voor meer informatie over het aansluiten van een AUX-apparaat klikt u hier. AUX Kabels Winkel Online - Goedkoopste AUX Kabel en elektronica winkel online, behalve AUX Kabels vind u op onze site ook 170. Op deze pagina vind je alle autoradio's die beschikken over een aux-ingang.


Middels een AUX-aansluiting kun je mediaspelers met een mm uitgang, zoals . MP3-speler aan op de AUX-ingang van uw autoradio. Type apparaat: Radio aansluitkabel; Aansluiting . Telefoon, tablet of MPspeler op Home Cinema Set aansluiten. AUX-in (ook wel jack-aansluiting genoemd) ziet er als volgt uit: AUX in .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken