Lonicera maigrun

Koop nu de Struikkamperfoelie (Lonicera nitida 'Maigrun') v. Lonicera nitida 'Maigrun' wordt vaak toegepast als wintergroene bodembedekker voor grote vakken. Lonicera nitida 'Maigrun' kan ook als wintergroene haag .

Lonicera nitida Maigrun of Struikkamperfoelie is een winterharde groenblijvende sierheester met lichtgroen glanzend blad en onopvallende crème witte . Een groenblijvende bodembedekkende heester met een compacte groeiwijze, bladeren glanzend lichtgroen die . Deze lonicera is een groenblijvende struik die voor vele doeleinde gebruikt kan worden. Dit in tegenstelling tot de klim Lonicera , die we ook kamperfoelie .

Lonicera nitida 'Maigrün' - Chinese kamperfoelie. Lonicera nitida 'Maigrun'in het nederlands Chinese kamperfoelie genoemd is een decoratieve middelgrote tot kleine wintergroene heester met een compacte . Lonicera nitida 'Maigrun' is de laagste kamperfoelie die er is. De Lonicera groeit compact tot 50cm hoog.


Lonicera nitida 'Maigrün' met jaar Groeigarantie. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België. Je komt de Lonicera nitida 'Maigrün' veel tegen in plantsoenen van de gemeente. Dit vanwege het feit dat de 'Maigrün' een goed onkruidwerende werking heeft .

De Lonicera nitida 'Maigrün', ook wel Chinese Kamperfoelie is een struikvormende Kamperfoelie met een compacte groeiwijze. De Lonicera nitida 'Maigrun' is een laagblijvende struikkamperfoelie met compacte groei die ook geschikt is als haagplant. De struikkamperfoelie Lonicera nitida waarbij nitida glimmend betekent, is een struikje met erg kleine blaadjes.


Een haag van struikkamperfoelie dient te worden gesnoeid in juni voor de langste dag en nog eens in september om in de winter ook een strakke vorm te . Lonicera nitida 'Maigrün', Chinese Kamperfoelie P9. Bloeikleur: Wit Bloeitijdstip: Mei-Juni Maximale hoogte: 70cm. U bent op zoek naar een Lonicera nitida 'Maigrün' (Chinese kamperfoelie)?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Infiltratieput zelf maken

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend