Palm plant binnen

Als woonkamerplant verdraagt een Areca niet te lang direct zonlicht. Daarom gedijt de Goudpalm het beste voor een raam . Koop je een mooie palm als kamerplant of een leuk palmpje als kado?

Kamerplanten, Plantenbakken en hydrocultuur. Online palmen voor binnen kopen bij 123kamerplanten; Bestel de prachtigste binnen. Kies bijvoorbeeld de voordelige Areca palm, of de mooie Caryota en donker groene Rhapis voor de . Verzorgingsproducten voor binnenpalmen.

Een mooie palmboom voor binnen en in de zomer voor buiten. Geschikt als kuipplant en als huiskamerpalm. Wilt u meer weten over: verzorging palmbomen? Kamerplanten kopen online bestellen? Wij maken uw keuzes voor u op en leveren de pot met de palm bij u thuis af binnen 1-werkdagen.


De Kentia palm groeit van oorsprong op een eiland ten oosten van Australië en is. Binnenhuis zijn de omstandigheden heel anders en heeft de plant de juiste . De Areca, ook wel Goudpalm genoem is één van de bekendere palmsoorten die in de Nederlandse huiskamers te vinden is. De goudpalm (Latijnse naaChrysalidocarpus lutescens) is een van de populairste.

Deze kamerplant doet het 't best op een plek in de halfschaduw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken