Hydrangea paniculata pinky winky

Hydrangea paniculata 'Pinky Winky', een pluimhortensia of boerenhortensia, verkleurt van wit naar roze. Koop nu de Pluimhortensia (Hydrangea paniculata 'Pinky Winky') v. De Hydrangea paniculata Pinky Winky is een opvallende pluimhortensia met spitse pluimen die van wit naar dieproze verkleuren.

De nieuwe selectie Hydrangea paniculata Pinky-Winky is zonder meer een opvallende nieuwkomer! De Pinky-Winky bloeit vanaf de vroege zomer met witte . De Hydrangea paniculata 'Pinky Winky' is een sierheester met opgaande groei. Nederlandse benaming :Pluimhortensia 'Pinky Winky'.

Hydrangea paniculata 'Pinky Winky', is een brede, bossige, rechtopgaande pluimhortensia. Deze opvallende pluimhortensia bloeit van eind juli tot september . De Hydrangea paniculata Pinky Winky is een prachtig bloeiende plant met witte kegelvormige bloemtrossen die vanaf begin augustus zachtroze verkleuren tot . Hydrangea paniculata 'LImelight heeft goeie eigenschappen. Pinky Winky' is ook op stam verkrijgbaar, vaak in een hoogte van cm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken