Drakenbloedboom

De drakenbloedboom (Dracaena draco) is een plant die van nature voorkomt op de Canarische Eilanden, Kaapverdië en Madeira. De mysterieuze en bijzondere Drakenbloedboom (dracaena draco) voor in je eigen woonkamer. De Drakenbloedboom (dracaena draco) is een magische boom die met uitsterven bedreigd wordt.

Dracaena, in Nederland ook bekend onder de naam Drakenbloedboom. Voornamelijk komt de Dracaena uit Afrika, maar ook uit de tropen van Azië en . Je kunt de Dracaena huiskamerplant, ook wel bekend als drakenbloedboom, online kopen in de webshop. De Dracaena is de meest geschikte kantoorplant.

De Dracaena, ook wel Drakenbloedboom genoemd is een gemakkelijk te verzorgen Kamerplant. De Dracaena, Drakenbloedboom is in vele kleuren en maten . De Drakenbloedboom (Dracaena draco) komt oorspronkelijk vooral voor op de Kanarische eilanden, en in mindere mate ook op Madeira en de Kaap-Verdische . De kamerplant Dracaena, ook wel bekend als Drakenbloedboom of Drakenplant, komt van nature voor in Afrika, Azië en Midden-Amerika. Dracaena draco of Drakenbloedboom zeer bijzondere groeivorm en een makkelijke kuipplant. De Dracaena of drakenbloedboom vindt haar oorsprong in West-Afrika.


Deze planten worden gekweekt in de bergen van Costa Rica waar het 3dagen per.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken