Calathea rufibarba

De Calathea is een prachtige kamerplant maar vergt enige kennis qua onderhoud. De Calathea is familie van de Marantaceae. Deze Calathea Rufibarba heeft opvallende golvende, decoratieve, lange en smalvormige spitse bladeren en met haar opvallende gevlekte bladnerven kan men .

Op zoek naar Calathea (Calathea rufibarba 'Wavestar') D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Deze soort heeft lange, smalle bladeren met een opvallende golfachtige rand.

Ze zijn egaal gekleur lichtgroen tot . NaaCalathea rufibarba Familie: Marantaceae Standplaats: Geen volle zon maar wel veel licht. De Calathea is een schaduwminnende plant en houdt niet van zonlicht. De Calathea is het meest gediend bij temperaturen tussen de en graden. Calathea is een moeilijke kamerplant - soorten calathea's voor de huiskamer als bladplant - calathea crocata. Calathea Rufibarba - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen?


Een begonia is een plant die bestaat in zeer veel verschillende soorten, zo zijn er meer dan 10gekende soorten begonia's.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken