Krulziekte perzik bestrijden

De krulziekte in perzik wordt veroorzaakt door de schimmel Taphrina deformans. Voorkom aantasting bij perzik en nectarine: plant witvlezige rassen, schimmelwerende. Bestrijding of preventie van perzikkrulziekte (Taphrinia deformans).

Om ziekten te bestrijden is het belangrijk zeer vroeg in te grijpen in het seizoen. In dit artikel waarschuwen we voor krulziekte bij perzik, mos in . Krulziekte of Taphrina deformans is een schimmelziekte die de ontwikkeling van uw scheuten sterk negatief. De meeste rassen van perzik en nectarine zijn vatbaar voor de veel.

Bestrijding of preventie van krulziekte (Taphrinia deformans). Meer lezen over het behandelen van krulziekte op perzik en nectarine. Krulziekte bestrijding: Krulziekte 20update. Pff, zo zwaar hebben de perziken het nog nooit gehad.


De krulziekte is de belangrijkste reden dat perzik en aanverwante bomen in. Vooral de geelvlezige perziken zijn vatbaar voor de schimmelziekte. Toch is deze krulziekte goed beheersbaar als men de bovenstaande kennis heeft.


Waar bij preventieve bestrijding voornamelijk naar gestreefd moet worden,.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken