Sneeuwbal plant

De Sneeuwbal, ook bekend als Viburnum, is een spectaculaire, geurende heester. De sneeuwbal plant doet het goed op vrijwel elke grondsoort, maar hebben . Viburnum opulus of Sneeuwbal bloeit met witte bolvormige bloemen.

Later komen er hangende bestrossen aan de plant en mooie herfstverkleuring van blad. Van Snoeien sneeuwbal tot tuinaccessoires. Ook handige informatie over bloembollen en planten.


Bloemen in bollen, schijven, pluimen of sneeuwballen - Hortensia's het jaar rond.

De bolvormige bloeiwijzes zijn soms zo groot dat de plant gemakkelijk . Viburnum tinus behoort tot de meest waardevolle wintergoene struiken. Zijn compacte groei en de uitzonderlijke bloeitijd maken deze plant tot een . Sneeuwbal (Viburnum) is een geslacht uit de muskuskruidfamilie (Adoxaceae). Viburnum (ned. naam sneeuwbal), zijn wonderlijke heesters met vaak schitterende geurende bloemen , magistrale herfstverkleuring en mooi bessen die tot diep . Koop nu de Sneeuwbal (Viburnum opulus 'Roseum') v. Koop nu de Sneeuwbal (Viburnum carlcephalum) v. Bij volgroeide planten kunnen nieuwe verticale scheuten, die door de lagen heen groeien, de vorm.


Viburnum burkwoodii ´Anne Russell´-sneeuwbal.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken